trešdiena, 2011. gada 7. decembris

Labais piedzimst decembrī!

Kā nu ne?! Šodien jau 23 gadu pēc kārtas piedzimst Armands Baumanis Andra dēls. Cilvēks ar reti lielisku humora izjūtu, gaišiem nodomiem un tumsnēju prātu. Izpalīdzīgs un dāsns saviem draugiem, emocionāls un bezkaunīgi rupjš pret tiem, kurus viņš sev zināmu iemeslu dēļ par draugiem neizvēlās. Un pāri visam- ir viens no retajiem, kurš dod īstu faku par Latvijas skeitbordu.
Sveiks lai dzīvo!
Miestapincis ir priecīgs ņemt dalību Armanda izveidotajā Switchflip konkursā, un kā pirmo pretendentu piesaka Ghetto.
Turpinot par labajiem, viens no tiem noteikti ir Jāzeps Podnieks. Pat arī, ja viņš nebūtu piedzimis decembrī, Jāzeps tik un tā būtu labais. Cilvēks, kurš mīl dzīvi, kā cepuri kuldams, tā būdams tukšā un bez savas pajumtes. Kā neviens cits sabiedrotais, atveras idejām, kas prasa iztēli un aktiera dotības. Noteikti viens no tiem, zem kura varētu rakstīt: "Ļaudis! Ko gan vēl vairāk, kā par savu sirdi varu Jums dot?!"
Lai arī 2. decembris apsveikuma kontekstā ir krietni vien vēsturē, kāds izdevīgs sakāmvārds saka: Labāk, vēlu, nekā nekad.
Sveiks lai dzīvo!
Godinot Jāzepa dzimšanas dienu Miestapincis piesaka vienu no viņa mīļākajiem video ar P.A.P.O dalību iekš tā-Seven balcon
Ļoti drīz arī video apdeits ar Mikusu un operu decembra vakarā.
Paliec vienots!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru