Bagātas bagetes pagatavošanas recepte.
Visu vispirms, lai ēdienreize ar bageti būtu izdevusies, jums jābūt gan miesā gan garā tīriem, tāpēc pirms kulinārijas darbu uzsākšanas lūdzu ieej dušā. Tad kad tas ir darīts var ķerties pie ieročiem. Paņem Nazi Un uzšķērd to bageti gareniski, galvenais ir neiegriezt par tālu, lai augša neatdalās no apakšas. Atver Kečupa vai majonēzes burku, kas nu kuram sirdij tīkamāka, un iezied bagetei vēderiņu, tā maigi un plūstoši. Tālāk var ļaut vaļu iztēlei. Jo pilnāks vēders bagetei jo gardāks kumoss pašam. Ieliec tur kādu tomāt, gurķ, parik, ķiplok, salami, kukurūz, kabac, burkān, bieti, kāpost, sīpol - visu ko vien sirds kāro. Tikai atceries BAGETĒ VAR LIKT TIKAJ ĒDAMAS LIETAS! Taču pats galvenais, bez kā bagete būtu tikai parasta maize ar iekšām, ir SIERS. Siers, siers, siers. Siers kas cepeškrāsnī kūstot apskauj visus sapildītos elementus, virtuvē rada burvīgu aromātu, kura nevaldāmajā virpulī paģībtu pats Mārtiņš Sirmais. Kad bagetes garoza paliek zeltaini brūna un siers ir izkusis, ņemiet to brīnumu ārā no cepeškrāsns un apēdat. UN VISS.
Pavārs Jorens.
Rēcīgi uzrakstīta recepte :D
AtbildētDzēstNebiju iedomājies, paldies!
AtbildētDzēstpaldies.
AtbildētDzēstSkatos, ka kaķi bagetē gribēja likt
AtbildētDzēst