trešdiena, 2011. gada 28. decembris

Ideja maltītei no Jorena Jora.

Lai arī kulinārijas recepte no čaļa, par kuru Tu visdrīzāk nezini pilnīgi neko,neiepriecinās mūsdienu skeiteri tik ļoti, kā ziņa, par to, ka Brdslv dzimumdienā, Dreiliņu repskeiteru autoritāte-Rudmats apmaldījās galvaspilsētā, nokļūdams viesībās,kurās viņš piedzīvo neadekvāti laipnu uzņemšanu, kas savukārt viņā un viņa viedajos biedros izraisījis vēl neizjustu kultūršoku, kā rezultātā, Rudmats ne aiz priekiem, bet aiz uzmanības trūkuma, lec no otrā stāva un salauž dīvānu,  kurā sēž viesību telpas īpašnieks, kuru viņš un viņa biedri nicina, jo viņam dzīvē ir izdevies realizēt savas idejas, lai arī cik gudras vai muļķīgas tās nebūtu. Tomēr idejas "Skeiters-Nedeģenerāts" vārdā HHH uzskata šo par konkurēt spējīgu ziņu:


Bagātas bagetes pagatavošanas recepte.

Visu vispirms, lai ēdienreize ar bageti būtu izdevusies, jums jābūt gan miesā gan garā tīriem, tāpēc pirms kulinārijas darbu uzsākšanas lūdzu ieej dušā. Tad kad tas ir darīts var ķerties pie ieročiem. Paņem Nazi Un uzšķērd to bageti gareniski, galvenais ir neiegriezt par tālu, lai augša neatdalās no apakšas. Atver Kečupa vai majonēzes burku, kas nu kuram sirdij tīkamāka, un iezied bagetei vēderiņu, tā maigi un plūstoši. Tālāk var ļaut vaļu iztēlei. Jo pilnāks vēders bagetei jo gardāks kumoss pašam. Ieliec tur kādu tomāt, gurķ, parik, ķiplok, salami, kukurūz, kabac, burkān, bieti, kāpost, sīpol - visu ko vien sirds kāro. Tikai atceries BAGETĒ VAR LIKT TIKAJ ĒDAMAS LIETAS! Taču pats galvenais, bez kā bagete būtu tikai parasta maize ar iekšām, ir SIERS. Siers, siers, siers. Siers kas cepeškrāsnī kūstot apskauj visus sapildītos elementus, virtuvē rada burvīgu aromātu, kura nevaldāmajā virpulī paģībtu pats Mārtiņš Sirmais. Kad bagetes garoza paliek zeltaini brūna un siers ir izkusis, ņemiet to brīnumu ārā no cepeškrāsns un apēdat. UN VISS.

Pavārs Jorens.

4 komentāri: