ceturtdiena, 2011. gada 24. novembris

Nokavētais

Pirmkārt nokavētas ir divas dzimšanas dienas diviem čaklākajiem čuvakiem, ko pazīstu:
Sveiks lai dzīvo Madars Apse un Renārs "Da Great" Pahomovs!
Madaram novēlu nosargāt savu entuziasmu būt par afigenno čali, un turpināt propogandēt kvalitāti, dzīvesprieku un ideju par cilvēku ar gaišu prātu un lielu sirdi!
Renāram novēlu būt Kanādā un savākt tur savu 6 gadu darba augļus, kam skaitliskā izteiksmē vajadzētu būt aptuveni vienai pilij ar bembi beibi un baseinu uz jumta, kaut arī to, kā viņš šos gadus ir ziedojies Sia Riga Rekords patiesībā nav iespejams novērtēt. Ozols,šķiet, jau sen to ir pamanījis, un varbūt tiesi tāpēc vēl pat līdz šaj dienai, nav uzdrošinājies novērtēt šī jaunekļa apņēmību turēt strītšopu virs ūdens 24-7.

Vēl mēs nokavējām šī rīta LTV1 raidījumu "Labrīt Latvija", kur 8.00 kultūras ziņu ietvaros bija sižets par jauno operas spotu OSIS un intervija ar mani un Ati par HHH dēļiem. Uz jautājumu, vai sižetu varēs noskatīties arī internetā, raidījuma vadītāja Ilze Strenga atbildēja- Dažreiz viņi ieliek, dažreiz nē.
Vispār, runājot viņas vārdiem- Biju šokingā, par viņas uzdrošināšanos nointervēt skeiterus priekš kultūras raidījuma.

Un kas kā pēdējais- nokavējām to, kā Mikus pirms pāris dienām pārgrieza teju divgadīgu nabas saiti ar Valtu, un nu ir laimīgs pats savā savos apartamentos.
. Lai arī iepriekšējais istabas iemītnieks esot bijis kaut kāds narķveidīgais ar kartona kasti lustras vietā un citām interjera primitīvībām, Mikuss viena vakara cēlienā spēja iedvest pa visam cita rakstura auru.

Vienīgais, kas nav nokavēts ir Bondara apdeits, jo tāds nav bijis nu jau teju divus mēnešus. Rihard, es dziestu uzzināt, kas jauns nomoka Tevi mūžīgi kraukšķošajā novadā- Ādaži. Bet vēl jo vairāk, es dziestu pabeigt filmiņu par draņķa rudeni, ko iesākām filmēt pagājušo gad. Yo, Bondar, paskaties pa logu, tas laiks ir mūs atkal aplaimojis, tā kā gaidu tavu zvanu ar entuziasmā izmirkušiem vārdiem- Pisam filmēt!
  



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru