trešdiena, 2012. gada 28. marts

HHH recenzija- 100 g Žurkas!


Kur gadījies, kur ne, Miestapincis vakar apmeklēja Latvijas Nacionālo teātri, lai noskatītos Valtera Sīļa pirmizrādi ar nosaukumu 100 g Žurkas, un, kur gadījies, kur ne, arī neatteicās palikt uz svinībām.
Vispirms jau jāteic, ka bija patīkami savdabīgi pavadīt laiku kulturālā sabiedrībā, kur cilvēki sarunājās arī saliktos sakārtotos teikumos, un it nevienu lietvārdu neaizstāj ar vārdu "hujņa", bet tā vietā lieto atbilstošu vārdu latviešu valodā.Visa pasākuma laikā  nedzirdēju nevienu "man pohuj", "nahuj'', "zajebal", un cilvēki tāpat lieliski mācēja saprasties arī zem 40 Vol-tiem! Dāmas elegantās kleitās un kurpēs uz papēžiem, kungi šlipsēs un uzvalkos, un Miestapincis tīrās kedās, hūdijā un ar tautudēli garderobē.
Izrādei dodu 8 pinčus- par dekorācijām, par Jāni Skuteli, par saudzību pret cita mēra latvieti (arī tāds, kā es, kurš ļoti pasīvi seko līdzi aktualitātēm politikā un kultūrā, bija lietas kursā par apspēlētajām tēmām, un tika sirsnīgi sasmīdināts), par blondajām Trīnēm un kopējo izrādes auru. Divus pinčus atņemu scenārijam, kas pieļāva haltūru pāris asprātībās un pieļāva skaņdarbus, kur latviešu valoda mijās kopā ar angļu valodu.
Vārdu sakot, ja uzskati, ka tavam garīgās attīstības līmenim nav ne vainas, un Tev piemīt arī ārpus pagalma humora izjūta,  bet tomēr apšaubi, ka tāda lieta, kā teātris Tevi spēs pienācīgi izklaidēt, tad šī ir īstā izrāde, ar kuru aplauzt skepsei ragus!
Arī svinībām dodu 8 pinčus:
Par telpu
Par dāmu trio, kuras laipni uzņēma mani savā kompānijā
Par draudzīgo bārmeni un viņa cenām
Par 5 rosolu galdu
Par iespēju atlaist deju placī starp milfenēm un pensionāriem
Par iespēju izložņāt teātra aizkulises
Par viesu attieksmi un uzvedību
Divi pinči nāk nost par viesību mūziku, un aizraujošu aktivitāšu trūkumu.

Trekni liels paldies Puķei Madarai par brīvbiļeti un lielisko iespēju piedzīvot vienu no maniem pēdējā laika aizraujošākajiem otrdienas vakariem!
  

Rokenrols.


Spiets ap 5 rosolu galdu.


Lūk, arī dāmu trio, par ko nemeloju.


Miers virs zemes..


..un studentiem labs prāts.


Tautu dēlis for laif!
    

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru