pirmdiena, 2012. gada 16. janvāris

Dienas video!

Lūk, ko izraisa apņemšanās, neslinkošana un latvieša mīlestība pret skeitbordu arī tad, kad šeit ir ziema:


Malači puikas!

Subjektīvā kritika: 1)Nav diez ko atzīstami aizgūt Polijas motīvu no manis veidotā Woodcamp edita.
                            2) Ne līdz galam pārdomāta mūzikas izvēle.

Tagad laiks samontēt, to, ko mēs ar ulbrokiešiem sastrādājām šodien vefā. Rīt to varēs skatīt te. Safilmetais materiāls var sagādāt vilšanos, tāpēc labāk skaties, ko tu skaties!

4 komentāri:

  1. Sīči fano par vecajiem, vēlas darīt to pašu lietu. Biš jau ir ripoffs, bet mūsdienās grūti būt orģinālam. Māksla jau arī tas pats vien ir, citu idejas sagremo pa savam.

    AtbildētDzēst
  2. Scēnas bērni, ko gan viņi paši spēj izdomāt...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ..nu viņi pagājušo vasar izdomāja sacementēt pāris spotus, izdomāja,pavadīt vairāk laika skeitojot, kā internetā komentēt par to, kā to dara citi, izdomāja nemīzt un uztaisīt latiņu augstākus trikus priekš gaidāmā SkateTv.
      Tā, ka kaut ko jau tomēr izdomāt spēj, ja ne līdz galam paši, tomēr vismaz realizē, nevis tikai izdomā.
      Miers tur laukā, un cilvēkiem labs prāts! :)

      Dzēst
  3. Njā, kad es tikko kā sāku kaut ko rubīt uz dēļa, sāku rubīt arī kaut ko no reperskās mūzikas, un vienā Fugees dziesmā dzirdēju, kā nodirš špikotājus Hip-hopā. No tā laika esmu maksimāli centies izskaust tādu lietu kā ideju kopēšanu un aizgūšanu.
    Diezgan retārdīgi, ka maniem vienaudžiem lielākotiesi jau ir pohuj par ideju orģinalitāti, galvenais, lai ir kaut kas izdarīts un aizņem pēc iespējas īsāku laiku. Pirms gadiem 10 mēs bijāmies no urlām, bet vēl vairāk no špikošanas, jo urla atņem mantu, ko vecāki var sarūpēt vietā nedēļas laikā, bet cieņu tik ātri vis neatgūsi.
    Bet nu citi laiki, citas vērtības, un Latvijā jau kuro gadu vērtība laikam vēl joprojām ir tā, ka vispār kaut kas notiek.
    Latvietis saka- ir taču svarīgākas lietas, par ko satraukties.

    AtbildētDzēst