trešdiena, 2012. gada 11. janvāris

Afigennie jaunumi #2

Par cik 3 stāva skeitparks vēl šonedēļ tiek pulēts svinīgajai atklāšanai, diezgan bieži sanāk vizināt vefā. Pēdējā laikā tur daudz kas notiek, Dāvis Šenbergs filmē visādus purnus, lai gala rezultātā uztaisītu nelielu 4 min editu savam, un cerams arī citu priekam. Šķiet, ka šodien ir pēdējā diena, kad viņš filmē, tā, ka jaunnedēļ jau video varētu būt onlainā. Savukārt Bika ir uzsācis filmēt video ar Maugli, un cik jau manīju dzīvajā- tur būs ko redzēt. Redzēt būs ko arī jaunajā SkateTv, kas varētu iznākt Aprīļa sākumā. Nesaulainā Niklāva brandža jau kopš decembra pa 2 lāgiem mēnesī noīrē vefu uz pāris stundām, lai safilmētu materiālu priekš skateTv indoor apskata. Protams lielākais pārsteigums tiek intensīvi gatavots San Diego, Kalifornijā, ar Edžuku un SkateMafia čaļiem. Šo to jau Edeks atsūtīja palupsnīt, un, protams- dirsā, ku labi viņi atlaiž!
Bet nu laiks nolaisties no mākoņiem un nosēsties Rīgā, un noskatīties uz jaunāko no miskastēm.Kā vienmēr graujošs fūtijs, graujoša mūzika un graujošs edits:
Miskastīte

1 komentārs:

  1. pirms kautkadiem 4gadiem mums tur bija uzfilmeti triki ,lecot paari konusam,bet niks igaunijaa piepisaas,padirsa jaku un jakaa bija kasetiite ar trikiem kurus nahuj neviens nekad neredzees :)

    AtbildētDzēst